Steder og restauranter anbefales i Warszawa, Polen

Republikken Polen beliggende i midten af ​​Europa, de polske lande stammer fra alliancen af ​​Polen, Visva, Schlesien, Østpommern, Mazova og andre stammer. Den 1. september 1939 invaderede Nazi-Tyskland Polen, og den anden verdenskrig brød ud og etablerede Republikken Polen efter krigen. Polen er et moderat udviklet land, et vigtigt landbrugs- og industriland og det mest folkerige land i Central- og Østeuropa. Polen er medlem af Verdenshandelsorganisationen, Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling, Den Nordatlantiske Traktatorganisation og Den Europæiske Union. Warszawa er hovedstaden i det polske land. Her er de værdifulde turistattraktioner og restauranter i byen Warszawa.

Turiststedi Warszawa

1. Warszawas historiske museum 

Tilføj:ul. Mordechaja Anielewicza 6

Warszawas historiske museum blev bygget i 1936, med den første 15-minutters sort-hvide film ind i museet. Det registrerer velstanden i Warszawa, arkitekturen, kulturen og den pomp, der oprindeligt var kendt som Paris, samt ødelæggelsen af ​​Warszawa i krigen og genopbygningen af ​​byen.

1
2

2.Łazienki Królewskie w Warszawie  (Wadzinkie Park

Tilføj: Agrikola 1

Royal Łazienki var kong Stanisław Augusts sommerresidens, hvor en klassicistisk arkitektur er harmonisk blandet med dens naturlige omgivelser med fantastiske haver. Fordi der er en statue af Chopin i parken, kaldes kineserne også "Chopin Park".

3
4

2. Slotspladsen (Plac Zamkowy)

Tilføj: Junction ul. Miodowa og Krakowskie Przedmieście,01-195

Warszawa Slotsplads er en plads i den polske hovedstad Warszawa, en af ​​de smukkeste steder. Det er placeret foran det kongelige slot og er indgangen fra det moderne Warszawas centrum til den gamle bydel. Slotspladsen samler besøgende og lokale beboere for at se gadeshows, stævner og koncerter. Bygningerne på pladsen blev ødelagt i Anden Verdenskrig, og efter krigen blev hovedbygningerne restaureret: kongeslottet, Sigismund-søjlerne midt på pladsen, de farverige huse og de gamle mure er steder, hvor enhver besøgende skal slag i Warszawa.

5
6

4.Copernicus Videnskabscenter

Tilføj: Wybrzeze Kosciuszkowskie 20

Det ligger i Warszawa Visa-floden, Polens hovedstad. Det blev bygget i november 2010 og er det største videnskabscenter i Polen. Opkaldt efter de berømte polske astronomer og matematiker nicolabepnicus, har videnskabscentrets visioner om at "gøre det muligt for offentligheden at forme en verden, der er venlig for sig selv og naturen gennem udvikling og anvendt videnskab". Det guider offentligheden til at praktisere værdierne videnskab, integritet, åbenhed, samarbejde og omsorg for miljøet, og tilskynder folk til at forstå verden gennem praksis og tage ansvarlige handlinger.

7
8

5.Videnskabens Kulturpalads i Warszawa

Tilføje:Plac Defilad 1

Beliggende i centrum af Science Cultural Palace er et af de berømte vartegn i Warszawa. Det tårnhøje palads, bygget i 1950'erne, var en gave fra Stalin til det polske folk. Med en højde på 234 meter (767 fod) er det den højeste bygning i Polen. I 2007 blev Warszawas kulturpalads inkluderet på listen over polsk historisk arv.

9
10

Top 5 SushiRestauranter i Warszawa

1.Sushi Kado

Fortæl: +48 730 740 758

Tilføj: Ulica Marcina Kasprzaka 31, Warszawa 01-234 Polen

Fantastisk sushi restaurant i Warszawa, med et godt spisemiljø og perfekt spiseservice, der tilbyder sushi, japansk sammensat køkken, velegnet til vegetarer.

11
12

2.OTO!SUSHI

Fortæl: +48 22 828 00 88

Tilføje:ul. Nowy Swiat 46 Zalecany dojazd od ul.Gatczynskiego,

Prisbillig sushirestaurant med snacks til sene aftener og glutenfrit køkken i god atmosfære og god service. Sushi, drikkevariant, værd at smage.

13
14

3.Art Sushi

Fortæl: +48 694 897 503

Tilføje:Nowogrodzka 56 meget tæt på Marriott hotel

Sushi er frisk og lækker, med stærkt professionelt servicepersonale, overlegen geografisk beliggenhed og fritidsstemning.

7
16

4.Wabu Sushi & japanske tapas

Fortæl: +48 668 925 959

Tilføje:ul. plac Europejski 2 Warszawa Spire

Sushi kvalitet og smag fremragende, smukt udseende, delikat japansk madrestaurant.

17
8

5.Maestro Sushi & Ramen Restaurant

Fortæl: +48 798 482 828

Tilføje:Józefa Sowińskiego 25 Shop U2

Dette er sushi-restauranten i Warszawa, deres japanske ingredienser er velkendte, ikke kun det, men også skaldyr og ramen, du kan spise frokost eller middag her, betjeningen ved bordet er meget god.

9
20

Indlægstid: 31-jul-2024